«У мене син загинув на Донбасі»: вчинок маршрутчика зворушив українців до сліз

«У мене син загинув на Донбасі»: вчинок маршрутчика зворушив українців до сліз
Водій не взяв гроші за проїзд від АТОшника, але того, що сталося потім, не очікував ніхто
Вчинок водія маршрутки в Луцьку зворушив українців до сліз.
Про історію, яка сталася в транспорті, розповіла Людмила Оніщенко в Facebook-спільноті «Країни іншої не треба».
«Луцьк. Маршрутне таксі зупинилося, щоб забрати пасажирів. Серед них хлопець в старому камуфляжі з великою дорожньою сумкою. Обличчя втомлене, але щасливе. Видно, що їде додому. Простягає водієві три гривні за проїзд», — почала розповідь Людмила.
За її словами, водій маршрутки зі словами «для вас ціни немає!» відмовився брати гроші за проїзд від АТОшника. «- Забери гроші. А мамі на подарунок є? — Все добре. І мамі і сестричці купив. — Дивись. Якщо потрібно, не соромся!» — описала діалог користувачка мережі.
«Їдемо. За водієм сидить жінка років 65, ніби про себе, але щоб усі чули, бурмоче по-російськи: «Не дадуть ніяк Донбасу жити. Чого туди лізти. Людей вбивати». Маршрутка зупинилася. Водій відчинив двері, зайшов у салон, взяв незадоволену пані під руку, простягнувши три гривні. «Шановна, мені здається, що ви сіли не в ту маршрутку. Нам з вами не по дорозі». І дуже ввічливо відправив її з салону. Повернувся до пасажирів і, ніби виправдовуючись, сказав: «У мене син загинув на Донбасі, а у дружини серце не витримало…» — розповіла Оніщенко.




У мережі вмить відреагували на такий жест маршрутчика. «Побільше б таких водіїв», — зазначив один з юзерів.
«Л*йно зазвичай плаває зверху, тому його треба прибирати, як це і зробив водій (правда, дуже толерантно). Більшість простих людей в Україні — справжні, порядні люди, гідні своїх захисників, як на полі бою, так і в повсякденному житті. Чому яскравий приклад цей шановний водій», — написала Валерія Войтенко.
Всі українці захоплюються водієм і висловлює йому співчуття. «На таких людях, як цей водій, і тримається наша історія, культура, мова… Ця людина не продасться за гроші. Всі небайдужі до долі України, беріть приклад з цього водія!» — закликав один з користувачів.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий