«У мене є свій графік, і я не збираюсь його ламати через незаконні забаганки Зеленського», – Порошенко

«У мене є свій графік, і я не збираюсь його ламати через незаконні забаганки Зеленського», – Порошенко

За вказівкою Зеленського силові структури вже третій рік поспіль фабрикують справи й намагаються обмежити міжнародну діяльність п’ятого президента Петра Порошенка. Однак лідер опозиції не збирається ламати свій графік через «примхи» чинної влади.




Про це Порошенко заявив в інтерв’ю «5 каналу».


«Це ж почалося не сьогодні, це триває майже три роки. Про це свідчать, починаючи від Труби, колишнього Голови ДБР, і закінчуючи керівником Департаменту ДБР, який вів три десятки справ проти Порошенка. Як тільки він відмовився далі виконувати незаконні вказівки Зеленського і закрив справи, – його звільнили. Але він свідчив про те, що йому Офіс Зеленського давав незаконні вказівки», – нагадав п’ятий президент.

«Зараз та сама ситуація. Мій графік як п’ятого президента України, лідера української опозиції, лідера парламентської партії складається заздалегідь. І оскільки Зеленський доручив незаконне стеження за мною, він точно знає, що в мене після завершення парламентського тижня заплановані міжнародні візити», – зауважив лідер партії.



«Я домовився з Його Всесвятістю під час телефонної розмови в день річниці Об’єднавчого Собору 15 грудня про те, що ми найближчим часом зустрінемось у Стамбулі. У нас дуже широкий порядок денний. Нам треба наполегливо працювати щодо прискорення процесу визнання Православної Церкви України. Зеленський з великими ревнощами ставиться до цього і намагається втрутитись у мою діяльність як державного діяча, перешкоджаючи іноземним візитам», – говорить Петро Порошенко.

«Три дні зустрічей в Польщі – з депутатами Сейму, з керівництвом Комітету у міжнародних справах, участь в Безпековому форумі, публічні заходи, які транслюють основні польські канали. Інтерв’ю «Газеті Виборчій», інтерв’ю польському телебаченню, українським каналам», – перераховує п’ятий президент.

«Що робить Зеленський? Каже «ні, ми його викличемо і знову будемо робити знущання через повістки». Хіба це для мене новина? Портнов, який знаходиться під американськими санкціями, сказав: це тактика, щоб дискредитувати лідера опозиції через незаконні, системні спроби звинувачення, що він нібито ухиляється від допитів», – наголосив Порошенко.

«У мене є свій графік. І я ламати його через примхи й незаконні забаганки Зеленського не збираюсь», – наголосив Порошенко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий