У мережі показали, куди могли б дістати ракети ATACMS із дальністю 300 км. Мапа

У мережі показали, куди могли б дістати ракети ATACMS із дальністю 300 км. Мапа

Американський оперативно-тактичний ракетний комплекс ATACMS, пуск якого здійснюється з реактивної системи залпового вогню HIMARS або MLRS M270, може вражати цілі на відстані 300 км. З таким озброєнням захисники України змогли б демілітаризувати більше цілей російських окупантів.




У мережі наочно показали, яку зону ураження можуть охопити ракети ATACMS. Про це повідомляє Telegram-канал InformNapalm (щоб подивитися карту, доскрольте до кінця сторінки).


Зазначається, що при отриманні оперативно-тактичних ракет ATACMS Збройні сили України могли б у рази підвищити ефективність бою проти російських загарбників.

Зокрема цей вид зброї дасть змогу демілітаризувати Чорноморський флот РФ в анексованому Криму, вражати тилові позиції окупантів у прикордонних територіях та на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей.



«Ця карта демонструє, куди змогли б діставати ракети ATACMS (300 км), якщо вимірювати відстань з позицій ЗСУ. Напрошується демілітаризація ЧФ РФ у Криму та тилових баз російської армії в ОРДЛО та прикордонних територіях», – йдеться в описі до карти.

Зона, яку можуть вразити ракети ATACMS
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий