У Москві істерика: Україна перекриває авіапростір над окупованим Кримом

У Москві істерика: Україна перекриває авіапростір над окупованим Кримом

1 та 2 грудня у південній частині України відбудуться науково-дослідницькі навчання Повітряних Сил Збройних Сил України




Представник Росавіації Сергій Ізвольський прокоментував рішення України щодо проведення ракетних стрільб в повітряному просторі над окупованим Росією Кримом.Про це повідомляє ТАСС.


В Москві серйозно обурились, що «рішення було прийнято в односторонньому порядку». І, що як вважають у Кремлі, Київ не має наміру «конструктивно вирішувати питання» про управління повітряним рухом над Чорним морем.

«Україна випустила два повідомлення, в яких заявила про те, що в акваторії Чорного моря вводяться 1 і 2 грудня дві заборонені зони. Вони вводяться над відкритим морем, але яке контролюється Російською Федерацією, і над суверенними територіальними водами Російської Федерації в глиб до 12 кілометрів . Хоча за міжнародними угодами подібного роду дії неприпустимі. У заборонених зонах будуть проводитися військові навчання, ракетні стрільби. Українська сторона ввела ці заборонені зони в односторонньому порядку. Росавіація вже направила українським авіаційним властям свої вимоги негайно припинити дії заборонних зон і скасувати своє рішення», — сказав він.



Источник: glavcom

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий