«У мрійників в Європі є час уявити»: Арестович розповів про єдиний варіант «примирення» з РФ

«У мрійників в Європі є час уявити»: Арестович розповів про єдиний варіант «примирення» з РФ

Російські окупанти повинні повністю піти з України. Компромісу з Кремлем та окупації ним частини України для «умиротворення» не буде.




Президент і керівництво України, а також дипломати й наші міжнародні партнери вважають можливим так зване «примирення» з РФ лише після капітуляції Москви, виведення путінських військ і розмови про компенсації за завдані збитки.


Про це заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі 24 каналу.

Він переконаний, що про будь-яке примирення з ворогом зараз не може йтися.



«Єдиний варіант примирення — це російська капітуляція, виведення військ і розмови про компенсації. Це принципова позиція керівництва держави. У мрійників в Європі є час, щоб уявити, як все неоднозначно, але нічого з цього не буде, крім військової поразки Росії та викиду з України всіх ворожих солдатів», — заявив Арестович.

Він вважає, що деякі країни хочуть повторити Мінські угоди, зокрема закликаючи припинити вогонь будь-якою ціною.

«Жодного варіанту, де ми дозволяємо росіянам залишитися тут, не буде. Окремі країни можуть спробувати домовлятися, але бачимо, які різнобічні процеси йдуть в Європі. Вони часом будуть коливатися, тому що це європейська школа політики», — розповів Арестович.

Крім того, він допустив, що між РФ, Францією і Німеччиною може вестися певна гра на тристоронньому рівні. Таку поведінку Арестович називає дивною позицією.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий