У наймістичнішому селі України зафіксували привида: страхітливе відео

У наймістичнішому селі України зафіксували привида: страхітливе відео

Жителів українського селища міського типу Бабаї в Харківській області переполошив привид, з яким зіткнувся нещодавно один з місцевих жителів.




Чоловік спокійно їхав вночі на машині і, опинившись на околиці селища, несподівано помітив попереду світлий людиноподібний силует, немов завислий над дорогою. На подив очевидця, «щось» прекрасно фіксував його відеореєстратор.


Включивши представлений нижче репортаж журналістів, ви зможете побачити своїми очима знятий камерою відеореєстратора загадковий фантом, що пересувається в темряві. Він спочатку швидко ковзає по дорозі, потім зникає з поля зору об’єктиву камери.

Примітно, що в останні роки в Бабаях відбувається щось зловісне і лякаюче. Селяни розповідають, що місцеві чоловіки часто накладають на себе руки в лісосмузі і занедбаних будинках. А в лісі неподалік раз у раз пропадають жінки. Наприклад, одна з них, перед тим, як зникнути, скаржилася родичам на голоси в голові, що кликали її в ліс.



Все це ніби картини з фільмів жахів, чи не так? Може, привид, що потрапив в об’єктив камери теж є одним з фрагментів цього моторошного надприродного пазла?

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий