У «Рошен» розповіли, як оновлять фабрику і що буде з «Київським тортом»

У «Рошен» розповіли, як оновлять фабрику і що буде з «Київським тортом»

Корпорація «Рошен» у 2018 році інвестує 90 млн грн у створення громадського простору на території розташованої в центрі столиці Київської кондитерської фабрики «Рошен».




Про це повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в прес-службі компанії.


«Рошен Плаза — це умовна назва проекту реконструкції та благоустрою території Київської кондитерської фабрики Roshen. Фабрика не припиняє своє існування, але потужності її зменшені», – зазначили в корпорації.

У «Рошен» наголошують, що «Київський торт» і далі будуть виробляти на Київській кондитерській фабриці.



«На території фабрики залишиться частина виробничих приміщень, в одному з корпусів буде знаходитися офіс компанії, а також буде розташовано об’єкти громадського призначення», – повідомили в корпорації.

Планується, що в кінці весни на території фабрики відкриють демонстраційний центр із лінією виробництва шоколадних плиток, де можна буде побачити тонкощі й особливості виготовлення солодощів, а до кінця року буде завершено перший етап благоустрою площі і відкрито безкоштовний сезонний каток площею понад 2 тис. кв . м.

Другий етап благоустрою завершиться в 2019 році.

Раніше президент корпорації Roshen В’ячеслав Москалевський повідомив в інтерв’ю виданню «Новое время», що переїзд офісу в заводську будівлюзапланований на поточний рік.

***Корпорація «Рошен» входить до топ-30 найбільших виробників кондитерської продукції в світі. Включає Київську, Кременчуцьку, дві Вінницькі кондитерські фабрики і Вінницький молочний завод (Україна); Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику BonbonettiChoco (Угорщина).

Виробничу діяльність Липецької фабрики (РФ) зупинили з 1 квітня 2017 року.

Мережа фірмових магазин Roshen в Україні налічує 50 магазинів в п’яти регіонах України.

Згідно з підписаним Петром Порошенком в січня 2016 року договору, він передав свою 85% -у частку в корпорації в незалежний сліпий траст (blind trust) компанії Rothschild Trust.

Банк-управитель трасту має також чотирирічну довіреність на переговори про продаж активів. Президенту корпорації Roshen В’ячеславу Москалевському належить 13% через інвестфонд «Кондитерінвест», ще чотирьом топ-менеджерам — по 0,5%.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий