У Росії пролунали вибухи на заводі боєприпасів: є постраждалі. Фото та відео

У Росії пролунали вибухи на заводі боєприпасів: є постраждалі. Фото та відео

У суботу вранці, 27 листопада, у російському Дзержинську Нижегородської області на заводі боєприпасів імені Я. М. Свердлова сталося кілька вибухів. Після цього почалася пожежа, спрацювала сигналізація, а вогонь поширився на 55 квадратних метрів.




Внаслідок інциденту постраждали двоє робітниць підприємства, їх госпіталізували у стані середнього ступеня важкості. Як пише «Інтерфакс«, основною причиною НП на даний момент вважають порушення виробничого процесу в цеху, де виготовляли ацетон.


У РФ пролунав вибух на заводі боєприпасів.

Через пожежу частина будівлі обвалилися, наразі вибухи, які в МНС нахвалили «хлопками», припинилися. Рятувальникам вдалося усунути відкрите горіння.

Наразі причина інциденту на заводі встановлюється. Розглядаються різні версії НП, включно із несправністю обладнання в одному із цехів.



Дим було видно здалеку.

Додамо, що з усієї продукції, яка виробляється на підприємстві, на оборонну припадає 30%. Решта – це хімічна продукція, промислові вибухові речовини, продукція машинобудування.

У 2018 році на заводі вже траплявся вибух у будівлі утилізації мін. Через нього виникла пожежа, загинуло шестеро людей. У 2020 році сталася розгерметизація ємності з ацетоном, троє людей потрапили до лікарні.

Місце НП.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий