У секс-скандалі в Дубаї засвітилась ведуча українського телеканалу FashionTV: її вже покарали

У секс-скандалі в Дубаї засвітилась ведуча українського телеканалу FashionTV: її вже покарали

Модель Ліка Лев, учасниця шоу «ФешнРеаліті» на FashionTV UA та ведуча телеканалу, виявилася учасницею гучного секс-скандалу з голою фотосесією в Дубаї. У підсумку дівчину вигнали з телепроєкту.




Про це стало відомо OBOZREVATEL. Зазначимо, що Ліка Лев деякий час була ведучою модного українського телеканалу FashionTV UA, а потім – учасницею реаліті разом зі світськими дівами столиці, відомими блогерками та переможницями конкурсів краси (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).


Організатори проєкту з’ясували, що українка є знайомою того самого Віталія Гречина, організатора скандальної вечірки в готелі найбільшого міста ОАЕ.

Новина про голу зйомку та сумнівні розваги моделей, серед яких було багато українок, дійшла до світових ЗМІ, наприклад – британського The Sun.



Ліку Лев помітили на відео та фото вечірки та вичислили завдяки тату у вигляді єдинорога на пальці (ролик, про який ідеться, можна подивитися за посиланням. Обережно, 18+).

Реакція українки на слова ведучого про скандальну вечірку
 
Ліка Лев

У новій серії «ФешнРеаліті» Ліка Лев розповість усю правду про подібні вечірки у стилі ню та знайде виправдання своєї присутності на заходах цього формату.

Ліка Лев на секс-вечірці
 

Варто зазначити, іншим учасницям реаліті телепроєкту її версія правди та репутація не сподобалися. Вони ухвалили колективне рішення вигнати дівчину із шоу.

Киянин неодноразово публікував фото своїх моделей

Нагадаємо, що серед учасниць «ФешнРеаліті» такі відомі персони як: блогерка-мільйонник та MISS UKRAINE UNIVERSE 2018 Karina Zhosan, блогерка та телеведуча Анна Романова, радіо- й телеведуча Santa Viktoria та багато інших.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий