У Севастополі після «бавовни» встановили блокпост і почали перевіряти авто. Фото

У Севастополі після «бавовни» встановили блокпост і почали перевіряти авто. Фото

Після вибухів на військовому аеродромі «Бельбек» увечері 18 серпня в Севастополі окупанти встановили блокпост. Він розташувався на в’їзді до міста.




Там переважно зупиняють автомобілі з українськими номерами. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).


«На в’їзді до Севастополя встановили пункт стоп контролю. Кажуть, гальмують для перевірки авто з українськими номерами. Працюють і пізно вночі», – пишуть у мережі.

Водночас зазначається, що рух по Кримському мосту між тимчасово окупованим півостровом і країною-агресором РФ «здійснюється в штатному режимі».



На в'їзді в Севастополь окупанти встановили блокпост

Кримські канали в Telegram також продовжують цитувати запевнення «губернатора» Михайла Развожаєва про те, що вибухи в районі аеропорту «Бельбек» є наслідком роботи ППО, яка «збила безпілотний літальний апарат». Стверджується, що внаслідок них не було жодних пошкоджень і ніхто не постраждав.

«Укрпабліки уже, бачу, почали розганяти заготовки про свою успішну атаку. Прошу зберігати всіх спокій і отримувати інформацію з перевірених джерел», – заявив гауляйтер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий