У школі Запоріжжя вибухнув скандал між директором і батьками: всьому виною килим

У школі Запоріжжя вибухнув скандал між директором і батьками: всьому виною килим

У школі Запоріжжя стався скандал між директором і батьками, які вирішили продати килим, куплений за гроші класу.




Про це на сторінці в Facebook повідомила голова Громадського руху «Хочу вчитися» Катерина Звєрєва.


Інцидент стався в школі № 91. Директор написала заяву в поліцію з приводу крадіжки шкільного майна і зажадала провести бесіду з мамою, яка наважилася на такий крок.

«Гроші від продажу килима знаходяться у батьків на потреби дітей у новому навчальному році, адже ніхто не сумнівається, що вони будуть», — зазначила волонтер.



Волонтер зазначила, що килим не можна було вкрасти у школи, адже купили його за батьківські гроші і не передавали на баланс навчального закладу. Річ просто припадала пилом в школі чотири роки.

«Килим, який так був потрібен і який батьки придбали для своїх дітей, а це дуже важливо, адже головне заклинання, яке працювало — «це все для ваших дітей», виявився не потрібним і взагалі не підходящим після перевірки Держпродспоживслужби, через півроку після покупки… і перемістився в шафу. Де і простояв до кінця четвертого, поки про нього не згадали батьки», — зазначила Звєрєва.

У школі Запоріжжя вибухнув скандал між директором і батьками: всьому виною килимУ школі Запоріжжя вибухнув скандал між директором і батьками: всьому виною килимУ школі Запоріжжя вибухнув скандал між директором і батьками: всьому виною килим

У школі Запоріжжя батьки продали килим, які самі ж і купили (facebook.com/groups/wanttolearn.so)

У коментарях користувачі відзначили, що директор просто «дурочка». Адже килим купували самі батьки й вони мають право його продати.

  • Відверто кажучи я дуже сильно збентежений ступенем втрати моральних кордонів у тих, хто вчить наших дітей. (Може не точно висловив думку, але по нецензурному я вклався б у 2 слова).
  • Директорка просто мега дурочка.
  • Ще одні схеми шахрайства засновані на маніпуляції почуттям відповідальності батьків перед своїми дітьми!
  • Що в школах, що в садку одне і теж, тільки побори зі словами «це все для ваших дітей»
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий