У США жорстоко вбито дітей відомого українського піаніста

У США у власному будинку вбито маленькі доньки українського піаніста Вадима Холоденко.




Про це сообщаетReuters.


Старшій — Ніке — було 5 років. А молодшій Мікеле — всього рік. Колишня дружина музиканта 31-річна Софія Циганкова отримала кілька колотих ран. Жінка жива, але знаходиться в лікарні, де її прооперували.

Ніяких подробиць поліція міста Бенбрук (Техас), де і сталася трагедія, не розголошує. Відомо тільки, що малятко померло своїх ліжечках. Вадим Холоденко в число підозрюваних не входить, відзначили в агентстві.



Страшну картину застав саме піаніст, який зайшов за ними додому до колишньої дружини. Музикант тут же подзвонив в службу порятунку 911.

При цьому видання star-telegram.com повідомило, що на тілах дівчат зовнішніх травм не виявлено, а Циганкова, як тільки прийде в себе, пройде психологічне обстеження.

Слідчі не знають мотивів напав (або напали). Слідів злому немає. Офіцери чекають, коли дасть свідчення головний свідок вбивств — мама дівчаток.

У Guardian також повідомили, що поліція не розшукує підозрюваного (або декількох) у вчиненні злочину. А рани Циганкової не загрожували її життю

Нагадаємо, 29-річний Вадим Холоденко родом з Києва. Закінчив Київську спеціальну музичну школу імені Лисенка та Національну музичну академію України. З 2010 по 2013 роки був аспірантом Московської державної консерваторії. Стипендіат фондів В. Співакова, М. Ростроповича, Ю. Башмета і інших.

Музикант разом з сім’єю переїхав до США в 2013 році після того, як виграв конкурс імені Вана Кліберн в Форт-Уерт. У 2015 році Холоденко і Циганкова перестали жити разом, розлучилися.

18 березня 2016 року Вадим Холоденко мав виступити з концертом в Форт-Уерт.

Источник:  golos

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий