У валізі Керрі лежав черговий санкційний пакет для Росії – Пономарь

Приїзд у Москву Держсекретаря США Джона Керрі викликав ажіотаж, однак зараз Росії не до жартів. У валізі Керрі не було грошей, там був черговий санкційний пакет для Росії, впевнений політолог Олег Пономарь.




Новину передає «Преса України».


Росії здалось, що після «м’якої капітуляції у Сирії» США забуде про Україну та санкції. Однак, впевнений Пономарь, гра стає серйознішою, адже Керрі приїхав у Москву озвучити остаточну позицію щодо відносин із РФ. Вона, як відомо, не змінилась.

«Як я писав раніше, Керрі прийняв м’яку капітуляцію по Сирії (під акомпанемент жартів і словесних реверансів). Всіх цікавить — що у Джона у валізі. Думаю — там черговий санкційний пакет. Бо вимоги США по Україні залишилися абсолютно ті ж, а саме — повне виконання Мінська-2, звільнення всіх заручників. Тобто, всі ті ж батіг (нові санкції) і пряник (Мінськ-2 і не санкції). Подивимося до яких наслідків це призведе — м’яч на боці Москви», — резюмував Пономарь.



Нагадаємо, Керрі під час переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним заявив, що російська сторона повинна виконати Мінські угоди, і лише після цього можна буде говорити про зняття санкцій.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий