У Верховній Раді ініціювали звільнення Безуглої з посади голови підкомітету

У Верховній Раді ініціювали звільнення Безуглої з посади голови підкомітету

Народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз ініціює звільнення депутатки з фракції «Слуга народу» Мар’яни Безуглої з посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю.




Про це Фріз повідомила на сторінці у Facebook.


«Завтра має відбутись засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Після серії дописів в соцмережі Мар’яни Безуглої, які створюють підвалини для руйнування єдності в суспільстві, підривають довіру до військового керівництва держави в умовах воєнного стану, згідно рішення нашої фракції ініціювала розгляд на Комітеті питання щодо позбавлення її посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю», – пише Фріз.

У Верховній Раді ініціювали звільнення Безуглої з посади голови підкомітету

«Якщо для відкликання Мар’яни Безуглої з посади заступника комітету потрібно рішення парламенту, яке блокується попри наявність вже двох постанов від представника президента в парламенті, члена нашого Комітету Федіра Веніславського та співголови фракції «Європейська Солідарність» Ірини Геращенко, то для позбавлення керівництва підкомітету достатньо рішення Комітету з нацбезпеки. Розраховую на готовність членів Комітету розглянути питання та ухвалити рішення», – зауважує депутатка.



«Наголошую, що політики мають припинити дискредитацію військових. Питання стосується спроможності держави протидіяти не лише зовнішньому ворогу, а й внутрішнім дестабілізаціям», – переконана Ірина Фріз.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий