У Вінниці був помічений суперелектрокар TESLA (ФОТО)

1 жовтня у Вінниці на проспекті Космонавтів перехожі та водії мали змогу бачити диво інженерної техніки — одну із останніх моделей електрокарів компанії Тесла — TESLA S P85D на номерах вінницької реєстрації.




Коштує таке авто від 132 до 176,5 тисяч доларів США та має фантастичні характеристики при електродвигуні на 700 кінських сил.


Хто є щасливим власником цієї крутої тачки досі невідомо, але водії БМВ, МЕРСІВ та ЛЕКСУСІВ дивились на червоний електрокар явно із заздрістю з огляду на економічність та сучасність від ТЕСЛА.



Ось, що пишуть про цей автомобіль у мережі:

Компания Tesla рассекретила топовую модификацию седана Model S – P85D. Электрокар получил силовую установку, развивающую 700 лошадиных сил и 930 Нм крутящего момента.

Из-за установки дополнительного мотора масса новой версии Model S увеличилась на 132 килограмма – до 2239 килограммов. Стоимость самой быстрой «Теслы» составила 120,1 тысячи долларов.

Полноприводную новинку оборудовали двумя электромоторами: 224- и 476-сильным на передней и задней оси соответственно. Такая «Тесла» способна разгоняться с нуля до 96 километров в час за 3,2 секунды – на одну секунду быстрее версии P85.

Максимальная скорость составила 250 километров в час (у P85 «максималка» равна 210 километрам в час). Дрэговую дистанцию в четверть мили седан преодолевает за 11,8 секунды. Полного заряда батарей хватит на 443 километра пробега, что на 16 километров больше, чем у версии P85.

Технічні характеристики TESLA S P85D

Коробка передач: Автомат

Привід: Повний

Кількість дверей: 4

Кількість місць: 5

Колір: Чорний, червоний, срібний

Паливо: Електро

Потужність: 515.2 кВт/ 700 л.с.

Комфорт: Бортовий комп’ютер, Датчик світла, Електропакет, Електросклопiдйомники, Клiмат контроль, Кожаний салон, Круїз контроль, Люк, Мультируль, Парктроник, Підігрів дзеркал, Підігрів сидінь, Підсилювач керма, Сенсор дощу

Мультимедіа: CD, DVD, MP3, Акустика, Сабвуфер, Система навігації GPS

Інше: Тонування скла

Безпека: ABD, ABS, ESP, Галогенні фари, Замок на КПП, Іммобілайзер, Пневмопідвіска, Подушка безпеки (Airbag), Сервокермо, Сигналізація, Центральний замок

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий