У Вінниці, після приїзду Гройсмана розібрали дорожню плитку

У Вінниці, після приїзду Гройсмана розібрали дорожню плитку

Працівники Вінницької транспортної компанії розібрали дорожню плитку між викладеними новими трамвайними рейками на площі Гагаріна перед універмагом у Вінниці. Її поклали за 10 хвилин до приїзду прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. Він хотів подивитися, як проходить ремонт і будівництво нових трамвайних колій. Після його візиту усе розібрали.




Автор: Тетяна САРАХАН

«То чиста випадковість. Так сталося, що саме в цей день нам привезли зі Львова спеціальну плитку, яку кладуть між рейками. Це римський камінь. По такій плитці може їхати автомобільний транспорт. Ми поклали два метри плитки спеціально, щоб побачити самим, як все виглядатиме після завершення останнього етапу робіт» — говорить Gazeta.ua керівник Вінницької транспортної компанії Микола Форманюк.


Трамвайні колії кладуть на бетонні плити ще у Харкові та Львові.

«Ідеально за цією технологією прокласти колії по всіх маршрутах міста. Це коли рейки кладуть не на шпали, а відразу на плити. Тоді був би бархатний шлях. Трамваї їздили б швидше. Та все впирається в гроші. Поки ліквідовуємо аварійні ділянки. Міняємо рейки і шпали біля Феріде Плаза, на «Урожаї», на 50-річчя Перемоги. По вулиці Кірова та на «Електромережі» вже замінили» — додає Форманюк.



Автор: Тетяна САРАХАН

Площа Гагаріна не ремонтувалася 50 років. Через болотяну місцину, дорога почала просідати. Тому вирішили почати капітальний ремонт. На це виділили 34 млн 650 тис. грн. 80 відсотків з цих грошей надав Фонд регіонального розвитку. Планують завершити роботу до 1 вересня.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий