У Вінниці презентували вже другий трамвай VinWay (фото, відео)

У Вінниці презентували вже другий трамвай VinWay (фото, відео)

У «Вінницькій транспортні компанії» показали новий трамвай VinWay. Презентація вже другого «трамвая майбутнього» відбулася 15 липня під час візиту прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Ця модель довша, матиме низькополу вставку, вміщуватиме більше пасажирів та обійшлася місту на 3 мільйони дорожче, про це пише «vinbazar»




— Сьогодні ми вже закінчили реконструкцію нашого трамваю нa бaзi вaгону КТ-4СУ. Відрізняється від попереднього тим, що в нього є середня вставка, яка низькопола. Це для людей з фізичними вадами, які зможуть пересуватися у нашому трамваї, а також жінки з колясками зможуть зручніше заїхати у наш трамвай, — розповідає директор ВТК Микола Форманюк. — Цей трамвай обійшовся у 7.5 мільйонів гривень. Попередній ми зробили за 4 мільйони, але цей трамвай на 10 метрів довший ніж попередній і на ньому стоїть відразу дві системи управління


 



Загалом довжина нового вагону складає близько 32 метрів. Він зможе вмістити, за словами директора транспортної компанії, до 400 людей. Запустити трамвай планують відразу після завершення будівництва площі Гагаріна. Нове творіння вінницьких майстрів вже пройшло відповідні випробування та отримало сертифікат, що дозволяє перевезення.

До кінця року у «Вінницькій транспортній компанії» обіцяють створити ще один подібний трамвай, над яким уже кипить робота. Загалом, за подібною технологією вінницькі транспортники можуть випускати по 3 трамвая у рік. Усього в компанії є 30 старих вагонів КТ-4СУ, які можна модернізувати.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман оглянув «вінницький трамвай майбутнього» та навіть посидів за кермом.

 

Джерело: http://vinbazar.com/news/nshe/drugii-vinnitskii-tramvai-vinway-dovshii-ta-dorozhchii-za-poperednii-fotovideo

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий