У Вінниці ситалась страшна ДТП

У Вінниці ситалась страшна ДТП

У Вінниці 32-річна жінка виходила з трамваю на зупинці. І раптом її зустріла на виході вантажівка, за кермом якої був 21-річний хлопець. Він об’їжджав затор в неправильному місці. Тому і сталось, що місцева жителька попала під колеса і миттєво загинула. Хлопця взяли під варту поки що на 2 місяці, поки все вирішує суд, проте світить йому 8 років.




Молодий хлопчина тепер буде мати відбиток на все життя, через поспіх. Куди він так спішив, що поїхав через зупинку незрозуміло. Проте тепер це залишить свій знак на всьому подальшому житті. Перебування в тюрмі навчить хлопця цінувати правилами дорожнього руху.


«Сталось це все дуже швидко, ніхто і не помітив, що він збирається повертати, та й жінку він не міг бачити поки вона не вийшла, але тоді гальмувати було вже пізно. Він збив її та проїхав. З неї не залишилось нічого живого. Це все сталось на очах інших пасажирів та дітей, які стояли позаду та чекали, щоб вийти. Проте доля розпорядилась саме так. Хлопець молодий, проте старшим морально тепер стане набагато швидше, адже в тюрмі відбувається багато речей. Отже тепер він отримає по заслугам за свою необережність», — розповідає свідок події, який стояв на зупинці.

За матеріалами www.vsemisto-vn.info



 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий