У Вінниці тепло вже стало у 93% будинків

У суботу, 10 жовтня, житлово-комунальні підприємства міста почали подавати тепло до помешкань вінничан, і за два дні опалення включили у більш ніж тисячі багатоповерхівках. Це становить 93% від загальної кількості будинків, які отримують послугу централізованого теплопостачання. Про це йдеться в на сайті Вінницької міської ради.




Протягом кількох днів планується забезпечити теплом весь житловий комплекс.


— Ми поступово ліквідовуємо аварійні ситуації, і протягом сьогоднішнього дня плануємо подати тепло в будинки, де були ці труднощі. Загалом початок цьогорічного опалювального сезону дещо спокійніший ніж минулорічний, вже більш злагоджено працюють теплопостачальні організації та ЖЕКи. Тому ми очікуємо, що до кінця тижня вийдемо на потрібні температурні показники в багатоповерхових будинках, — розповів директор департаменту міського господарства Вінницької міської ради Григорій Пурдик.

Згідно з діючими нормативами, період запуску тепла із налагодженням температурного режиму не повинен перевищувати двох тижнів. У Вінниці вже кілька років поспіль процес включення опалення налагоджується  протягом 10 днів. І за прогнозами тепловиків цей рік не буде виключенням.



 

0432

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий