У Вінниці відкрили сучасний тир (фото)

У Вінниці відкрили сучасний тир (фото)

Разом із керівництвом ФСТ «Динамо» урочисто відкрили новенький, сучасний стрілецький тир у Вінниці. Тут була пророблена велика робота. Тир пройшов реконструкцію та обладнаний сучасною технікою.




Про це повідомляє міністр молоді та спорту України Ігор Жданов у соцмережі Фейсбук, пише «vindaily»


Оновлений тир стане основою «Клубу військово-патріотичного виховання Вінниччини». Його буде створено на базі спортивних споруд місцевої облорганізації «Динамо». Складовими «Клубу» також стануть: спортзал з борцівським килимом та тренажерами, смуга перешкод, відкриті спортивні майданчики, медико-відновлювальний комплекс.

Створення «Клубу» дозволить підвищити рівень матеріально-технічної, фізичної та бойової підготовки з вогнепальної зброї. Його діяльність також буде спрямована на виконання Указу Президента «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки».



«Щиро дякую і тисну руку усім, хто доклав зусилля до цієї справи. Приємно бачити, як в Україні, спільними зусиллями державного й місцевого бюджетів — поступово відновлюється та оновлюється спортивна інфраструктура», — написав Жданов.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий