У Вінниці зіграли товаристський матч ветерани «Ниви» і збірної України (ФОТО)

У Вінниці зіграли товаристський матч ветерани «Ниви» і збірної України (ФОТО)

Гру присвятили 20-річчю вінницької «Ниви» у фіналі Кубку України та Кубку володарів кубків УЄФА.




24-го вересня на Центральному міському стадіоні у Вінниці відбувся футбольний матч ветеранських команд ФК «Нива» та збірної України сезону 1995-1996 років. Товаристську зустріч присвятили 20-річчю участі ПФК «Нива» у фіналі Кубку України та Кубку володарів кубків УЄФА.


З ювілейною датою легендарних футболістів привітали голова Вінницької ОДАВалерій Коровій, голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос», президент ФК «Нива» у 1995-1996 рр. Сергій Татусяк, почесний президент спортивно-футбольного клубу «Нива-В» Василь Вовк, вболівальники та поціновувачі вінницького футболу. Вони вручили учасникам обох команд пам’ятні сувенірні таблички, а від них отримали футбольні м’ячі з автографами ветеранів футболу.

– Сьогодні надзвичайно важливий день, адже, повертаючись на 20 років назад, ми піднімаємо одну з найбільш важливих, цікавих та патріотичних сторінок вінницького футболу. Ми всі скучили за футболом. І мені здається, що сьогоднішня подія – крок до відновлення великої справедливості, який ми повинні зробити всі разом: і влада, і жителі міста Вінниці, і любителі вінницького футболу, – сказав В. Коровій.



– Я гордий від того, що 20 років тому я був причетним до злету вінницької команди, до підкорення «Нивою» Європи. Вірю, що вінницький футбол має відродитися, як і має шанси на повторення славетної історії, – зазначив С.Татусяк.

Ювілейний матч вінничан і збірної завершився з рахунком 0:3 на користь збірної. Та, враховуючи символічність поєдинку, це не зіпсувало святкового настрою нивівцям та їхнім вболівальникам.

1 (4)

1 (5)

1 (2)

1 (3)

1 (6)

1 (1)

2 (3)

2 (2)

2 (4)

Источник:  i-vin

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий