У вінницькому «Політесі» пройшла Міжнародна конференція

У Вінницькому національному технічному університеті відбулась ІІІ Міжнародна конференція «Вимірювання, контроль та діагностика в технічних системах» (ВКДТС-2015).




Про це повідомили в прес-службі ВНТУ.


Організаторами конференції виступили Академія метрології України, Новий університет Лісабона (Португальська Республіка), Технічно-гуманітарна академія (м. Бєльсько-Бяло, Республіка Польща), Державне підприємство «Вінницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», навчально-науковий центр «Паллада».

Метою конференції є висвітлення наукових досягнень провідних вчених України та світу у галузі вимірювання, контролю та діагностики в технічних системах, а також їх застосування на промислових підприємствах України.



На секційних засіданнях виступили понад 15 докторів технічних наук та понад 25 кандидатів наук. Активну участь в роботі конференції взяла молодь – аспіранти, магістранти та студенти. Для участі в обговоренні теоретичних та практичних проблем подали заявки близько 90 учасників з різних регіонів України: Києва, Харкова, Хмельницького, Дніпропетровська, Львова, Одеси, Івано-Франківська, Житомира. Серед іноземних учасників – науковці з Узбекистану та Сенегалу.

 

vindaily

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий