«Украина должна быть поставлена на место». Кремлівські ЗМІ синхронно вибухнули новою порцією пропаганди

«Украина должна быть поставлена на место». Кремлівські ЗМІ синхронно вибухнули новою порцією пропаганди

Хіба що ліниві російські ЗМІ залишилися осторонь загострення в Авдіївці




Кремль продовжує вести гібридну війну: б’є і «Градами», і пропагандою. Хіба що ліниві російські ЗМІ залишилися осторонь загострення в Авдіївці. Основні меседжі незмінні: Київ чинить провокації, свідомо вбиває цивільних, але «нічого, недовго їм (тобто українцям) лишилося»: Захід, мовляв, не підтримає «бандерівців», а «однозначна перевага», звісно, на боці «армії «ДНР».


Приміром, заголовок статті на Лента.ру – «Украина должна быть поставлена на место»:

lentaru1



Власне, сам матеріал – опитування російських політиків щодо загострення в Авдіївці. Нічого нового: кожен з них звинуватив Україну у провокаціях та бездушному наступі на нещасних «ополченців». Приміром, Костянтин Затулін, перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД сказав: «Те, що відбувається загострення в зоні протистояння, безумовно, спровоковано Україною. Причини – необхідність запобігти можливим крокам з боку нової американської адміністрації у частковому або повному скасуванні антиросійських санкцій».

lentaru2

«Міжнародний» аспект загострення в Авдіївці активно підхопила Газета.рудраматичними висновками: «Нові бої оголили нові реалії – світу вже не до Донбасу». І загострює далі: «…світу, схоже, зараз зовсім не до подій на сході України. У європейських «провідників» української теми, включаючи учасників мінських переговорів канцлера Німеччини Ангелу Меркель і президента Франції Франсуа Олланда, сьогодні вистачає інших проблем. І всередині своїх країн, і в стосунках з Америкою».

gazetaru

Пропагандистські ЗМІ намагаються навіяти повну безпорадність України, яку «зарубіжні друзі» кинули напризволяще перед страшною армією саме «ополченців» (бо, як ми знаємо, «ихтамнєт»). РБК цитує одного з бойовиків – мовляв, «ДНР» значно сильніше за ЗСУ, і взагалі, Авдіївку всесильні терористи мали відбити «ще два роки тому»:

rbk_priimyw

Не забули пропагандисти і поспівчувати цивільному населенню, яке через обстріли залишилось без тепла і світла. Хто у цьому винен? РИА «Новости»знає відповідь: звісно, українські військові.

Источник: Главком

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий