Україна повністю відвела війська у Петрівському

Україна повністю відвела війська у Петрівському

Українська сторона завершила процес відведення озброєння на 1 кілометр у районі Петрівського

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє Еспресо.TV.




Він зазначив, що представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та Спільного центру з координації і контролю режиму припинення вогню вже верифікували цей процес.


«Сьогодні вранці об 11-ій годині успішно відбулося розведення сил і засобів українських військ і загонів противника в районі Богданівки і Петровського на маріупольському напрямку. Сили АТО відійшли на 1 км на захід і зайняли нові раніше облаштовані позиції», — наголосив Лисенко.

  • Раніше голова Донецької ОДА Павло Жебрівський повідомляв, що У Донецькій області на ділянці лінії протистояння між селами Богданівка і Петровське в п’ятницю, 7 жовтня, розпочався процес відведення військ.
  • 7 жовтня депутати «Самопомочі» звернулися до Генеральної прокуратури з метою з’ясування обставин, за яких було підписано угоду про розведення сторін на Донбасі.
  • Нагадаємо, що представники Тристоронньої контактної групи підписали рішення щодо розведення сил і зброї на Донбасі.
  • 28 веренся Хуг зазначив, що представники «ДНР» не розмінували район села Петрівського, яке входить до складу територій, де відбудеться розведення сторін.
  • 3 жовтня речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що ОБСЄ повинна відзвітувати щодо процесу відведення військ окупантами у селі Петрівське.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий