Україна розбила Албанію: Ярмоленко взяв участь у 4-х голах, Коноплянка – у 3-х

Україна розбила Албанію: Ярмоленко взяв участь у 4-х голах, Коноплянка – у 3-х

Українці почали активніше. Уже на 3-й хвилині подачу зі стандарту ледь не замкнув у ворота Микита Бурда – трохи невлучно. Албанці відповіли за декілька хвилин закиданням за спину, але Леняні не зумів викрутити м’яч у дальній кут. Згодом Марлос і Ярмоленко в одній блискучій атаці справа ледь не прошили Берішу – після добивання снаряд вибив з порожні воріт Хюсай. Албанія знову відповіла своїм моментом – Маврай виграв верхову боротьбу, однак пробив вище. На 13-й Ліла дальнім ударом перевірив пильність Луніна – Андрій вирішив не перевіряти прицільність удару (м’яч, схоже, йшов повз ворота) і на всякий випадок видав сейв.


На 16-й Бурда з партнером класно вийшли з-під пресингу, Коноплянка втік по лівому флангу, простим рухом позбувся двох опікунів і пробив – після рикошету снаряд опустився над воротами. За декілька хвилин Марлос з Ярмоленком праворуч розіграли чергову комбінацію, але Андрій влучив лише у зовнішню сітку.

Після перерви на водопій команди стали діяти менш гостро. Прокинулись ближче до 30-ї. Атаку албанців зупиняли силами усього захисту і Зінченка. Натомість атакувальне тріо збірної зробило гол. Марлос класним пасом розрізав захист, Ярмоленка зупинив підкат, але вінгер Борусії Д не розгубився і катнув на вільного Коноплянку – виймай, Берішо! А за 4 хвилини Коноплянка і Ярмоленко на класі та паузах удвох пройшли весь захист Албанії – Андрій ледь не закочував м’яч у ворота.



Албанці розірвали наш лівий фланг, де перед ударом над головою Зінченка закинули «капелюха», однак Лунін впорався. У наступній атаці Марлос вкотре диригував пасом у центрі, Коноплянка у боротьбі занадто слабко кивнув у воротаря. Перед перервою Марлос ще раз познущався над центрально зоною албанців, Маліновський відкинув на Ярмоленка, який без проблем розібрався з Берішею.

На старті другої половини албанці знову могли забивати з меж українського штрафного, однак забракло влучності. На 68-й Селезньов заснув у положенні поза грою, тому його гол після проходу Коноплянки і продовження від Ярмоленка справедливо скасували. Українці спокійно контролювали хід гри, а Коноплянка ледь не забив крутий гол зі штрафного – Беріша витягнув з дев’ятки.

Наприкінці матчу Ярмоленко не зміг реалізувати класний пас Коно, а згодом ми дали Албанії забити гол престижу. Караваєв дозволив супернику пробити в нижній кут. Українці не засмутились і таки довели справу до розгрому. Шапаренко розрізав захист, Ярмоленко вдруге поділився гольовим пасом з Коноплянкою.

Товариський матч

Албанія – Україна – 1:4

Голи: Ндой, 88 – Коноплянка, 31, 90, Ярмоленко, 35, 45

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий