Україна завдала Росії удару у відповідь у торговій війні

Україна завдала Росії удару у відповідь у торговій війні

Українська держава починає давати адекватну відповідь на недружні дії Кремля у торговій сфері, — про це replyua.net стало відомо з матеріалів ONLINE.UA.




Так, сьогодні, двадцять першого грудня 2016 року, журналістам стало відомо, що Кабмін прийняв рішення про продовження дії антиросійських санкцій до кінця 2017 року. Такі дії пов’язані з недружніми діями Російської Федерації, зокрема – встановленням торгівельних заборон та обмежень щодо України. Наприклад, з першого січня поточного року Москва встановила в односторонньому порядку перелік продукції українських виробників, з яких стягується ввізне мито. Таким чином, Росія практично виключила Україну з угоди про зону вільної торгівлі в межах СНД.


У Мінекономрозвитку України пояснили, що введення зустрічних обмежень – лише один із елементів комплексної протидії економічній агресії Кремля. Іншим напрямком діяльності українського уряду є подача і обґрунтування скарги за правилами СОТ щодо застосування Росією неправомірних обмежувальних заходів щодо нашої держави. Нагадаємо, що українська сторона розширила також список індивідуальних санкцій – до нього потрапили особи, пов’язані з захопленням чи утриманням українських політичних в’язнів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий