Українка вигадала власну дієту, завдяки якій схудла на 55 кілограмів!

Українка вигадала власну дієту, завдяки якій схудла на 55 кілограмів!

Як їй це вдалося – читайте нижче! Ця історія дуже надихає!


Олена працює PR менеджером великих київських компаній. Її робота полягає в постійному русі. Складно уявити, що ця витончена жінка колись важила набагато більше 100 кілограмів.
олена

За її словами, проблеми з зайвою вагою у неї були завжди. Зайвих кілограмів додавала звичка заїдати будь-який стрес: складний день на роботі «коштував» їй в середньому +2 кілограми, сварка з близькими приносила не менше 3.
олена1



Олена спілкувалася в компанії однокурсників по Могилянці і мам однокласників своєї дочки, в цій вазі їй було цілком комфортно і на дієтах вона сиділа зрідка, просто спробувати на пару днів змінити режим харчування. Тому вони не допомагали.
олена2

Але в один момент життя круто змінилося і Олена виявилася в зовсім новому оточенні, близькому до світу моди. Тут її зайві кілограми почали звертати на себе увагу: вона надто сильно виділялася серед підтягнутих і струнких колег, та й модні речі на такі габарити зазвичай не шиються. Її часто підколювали, а за спиною обговорювали зайву вагу. Тоді Олена зрозуміла: якщо не зміниться, то в цій індустрії їй не місце. І взялася за справу.
олена3

Дієта розроблялася за принципом: все потрібно робити із задоволенням. Тому Олена вибрала з корисних продуктів улюблені: рибу, сир, наповнила раціон овочами та фруктами.

Також вона уважно прислуховувалася до себе: чи не страждає організм від того, чи іншого продукту. Обов’язково випивала велику кількість води щодня. Записалася в спортзал, до особистого тренера. Але кращими «тренерами» вважає злі язики, глузування і жарти з приводу фігури.

Сьогодні Олена важить трохи більше 60 кілограмів. За півтора року роботи вдалося втратити 55 кілограмів. Але вона не зупиняється на досягнутому: до ідеального тіла ще 10, а тому тренування, дієта і багато води.
олена4

Воду жінка вважає справжнім символом свого схуднення: п’є її не менше трьох літрів в день, (це без соків, чаю і кави). З водою пов’язана і спортивна активність: у вихідні Олена плаває в басейні.

Стрес, який жінка знімала їжею, вона тепер знімає за допомогою шопінгу — для стрункої фігури так багато гарних суконь! Індустрія моди стала не тільки роботою, але і приємним хобі.
олена5

А ось дівчаткам, які хочуть схуднути, Олена радить знаходити в цьому процесі задоволення, щоб не було, як у Раневської: «Особа стає менше, але сумніше».

Стежити за власними відчуттями в дієті і спорті, підбираючи відповідні продукти для себе. Найчастіше дивитися в дзеркало, відзначаючи всі зміни і винагороджувати себе за кожну дрібницю. Тому що зміни на краще обов’язково повинні надихати на нові досягнення!

 

Джерело

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий