Українські військові харчуватимуться за стандартами НАТО

thumb_imageВідповідне рішення затверджено в новій Воєнній доктрині України.




Про це сьогодні, 29 вересня, під час прес-конференції щодо реформи харчового забезпечення ЗСУ заявив голова Проектного офісу реформ Міністерства оборони Андрій Загороднюк.


«У п’ятницю була підписана воєнна доктрина Президентом України, у ній 47 пункт говорить, зокрема, про те, що Україна повинна побудувати нову комплексну систему воєнної логістики за стандартами НАТО. Це один з багатьох пунктів доктрини, але він дуже конкретний для нас, тому що логістика за визначенням НАТО – це вся комплексна система забезпечення військовослужбовців усім, що їм потрібно для виконання своїх завдань. Це й стосовно закупівлі, і планування, і транспортування, і складування, і от такі речі, як харчування тощо», — пояснив він.

Під час обговорення пілотного проекту реформи харчового забезпечення Збройних сил України Загороднюк наголосив, що наразі стоїть комплексне завдання – реалізувати найближчим часом перехід на сучасні стандарти з забезпечення. «Цей проект є частиною цієї комплексної системи», — додав він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий