Українські волонтери відкопали путінського «шахтаря»

Українські волонтери відкопали путінського «шахтаря»
Зображений на фото «бурят» виявився якутським снайпером

Багатонаціональність «шахтарів», які воюють на боці російсько-окупаційнийних військ в зоні проведення антитерористичної операції, уже ні в кого не викликає подиву.




Черговий доказ перебування на території окупованого Донбасу «зальотних» бойовиків опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook журналіст Микита Сініцин.


На фотографії біля вказівника Жолобок у Луганській області можна побачити трьох терористів з двома прапорами. Причому військовий, який стоїть з піднятим догори пальцем, підозріло нагадує бурята.



«А що ще більш цікаве, один з прапорів, що розвіваються над покажчиком, — біле коло на блакитному тлі, належить суб’єкту Російської Федерації республіці Саха Якутія. Такий собі черговий якутський  шахтар або комбайнер», – зазначив автор.

Згодом він уточнив, що інший прапор, Естелада, — символ Соціалістичної партії національного звільнення каталонських територій.

У коментарях користувачі написали, що це – бойовики бригади «Привид», а «бурят» – такий собі  Sakkai Sahaorda, снайпер з Якутії, який має паспорт «ДНР» та воює на стороні терористів. У нього є акаунт в Instagram, де викладає фото з «ЛДНР».Останній знімок датований жовтнем минулого року.

«Судячи з усього, в «ДНР» ще й каталонці з’явилися, тренуються перед боротьбою за незалежність від Іспанії», – поіронізував Сініцин.

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий