Український письменник зробив скандальну заяву про Крим і Донбас

Український письменник зробив скандальну заяву про Крим і Донбас

Український письменник Василь Шкляр заявив, що Україна ніколи не поверне свої кордони 2014 року. Більше того, він наголосив в інтерв’ю виданню “Волинські новини”, що державі не варто намагатися повернути окуповані Крим та Донбас, пише artnews.in.ua.




«Багато наших політиків із телячим ентузіазмом на кожному кроці викрикують, що Крим – наш, що ми його повернемо. Та він ніколи нашим не був і не буде», – вважає Шкляр.


«Ті люди щасливі, що живуть у Росії. Не треба забирати в людей щастя. Донбас для нас – чужа чужина. На тему українсько-російської війни я висловлюю дуже непопулярні речі. Переконаний, що та територія не варта життів найкращих українців», – заявив Шкляр.

Він зізнався, що нерідко чує на свою адресу звинувачення ледь не у сепаратизмі, бо письменник готовий «віддати ці землі».



«Але у мене є кращий план повернення: відрізати усю ту територію, ту нечисть від нас, збудувати свою сильну державу, а тоді вже приєднувати кого завгодно, але на своїх умовах. Бо виходить так, що хочемо не Донбас приєднати до України, а навпаки», — розповів письменник.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий