Український журналіст змусив мукати пропагандистів Кремля

Український журналіст змусив мукати пропагандистів Кремля

Український журналіст, кореспондент агентства УНІАН у Росії Роман Цимбалюк змусив пропагандистів Кремля на каналі «Росія 1» посилено ворушити звивинами, привівши в приклад цитату президента РФ Володимира Путіна.




Відповідне відео оприлюднив блогер Сергій Запорізький в Facebook.


«Влітку 2006 року ще на той час молодий президент Володимир Путін, відбувши півтора строку, і ще не думаючи, мабуть, про четвертий, в контексті санкцій проти Ірану розмірковував на тему, чим відрізняється бабуся від дідуся. Всі дуже сміялися тоді, але суть забули», – заявив Цимбалюк.

Фото Роман Цимбалюк

Він нагадав, що Путін засуджував прийняття рішення «на підставі умовного способу». Журналіст зазначив, що нинішня політика по відношенню до України повністю суперечить цій тезі.




Дивіться відео Цимбалюк виступив на Ростб


«Ви завжди говорите: якби ми не захопили Крим і Донбас, прийшли б бандерівці і з’їли всіх дітей», – заявив він.

Цимбалюк зазначив, що чудово розуміє, чим головні пропагандисти Кремля займаються – виправдовують агресію Росії по відношенню до України. Журналіст побажав присутнім успіхів, помітивши, що в цій справі вони їх вже домоглися.

«Ну, а поки Роман Цимбалюк працює не СБУ і не в НАБУ, він якісно робить свою справу. Подивіться на обличчя Жириновського і Попова», – підписав відео Запорізький.

 

«Знай.uа«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий