Ускладнення ситуації на Донбасі, або які нові цілі досягає Путін

Загострення ситуації в зоні АТО пов’язано з відчуттям безкарності сепаратистсько-терористичних сил Москви, через те, що на їхні обстріли Збройні сили України не реагують, і не відстрілюються. Кремль намагається цим шантажувати Київ.




Таку думку висловив Валерій Логінов, офіцер 95-ї окремої бригади.


«На лінії фронту постріли зі сторони сепаратистів не зупиняються, а тільки усилюються. Ситуація поступово погіршується, що зумовлено забороною вести вогонь у відповідь солдатам Української армії, в тому числі, заборона подавлювати вогневі точки супротивника. Терористи вже не відчувають ніякого страху і виходять на пряму наводку, розстрілюючи з важкого озброєння не тільки військові точки… І як страшний наслідок, загинули люди на шахті «Бутовка»» — говорить офіцер. Цією ситуацією Москва намагається тиснути на Київ.

Кремль веде переговори на вигідних для них умовах в рамках «Мінських угод», використовуючи військову силу. Проте їхні умови дуже не вигідні для нас. Путін хоче, щоб ми залишили вдкритий кордон з Росією, склали зброю, і в такому разі, вони гарантують проведення виборів на Донбасі за законами України. Але вже ніхто їм не вірить.



Источник: replyua

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий