В Івано-Франківську розлючений натовп заблокував медиків у пункті вакцинації (фото, відео)

В Івано-Франківську розлючений натовп заблокував медиків у пункті вакцинації (фото, відео)

У ТЦ через ажіотаж передчасно закінчилася вакцина, проте розходитися черга не збиралась




В Івано-Франківську вчора ввечері в одному з центрів масової вакцинації – у приміщенні нічного клубу в ТЦ «Панорама Плаза» – люди, які не встигли отримати щеплення, заблокували медиків усередині, передає «Галка«.


У пункті передчасно закінчилася вакцина – о 19:15, хоча розклад роботи – до 20:00.

Вакцинація в Івано-Франківську



«Я прийшла о 16:00 – відпросилася з роботи. Ніхто нам заздалегідь не сказав, що якихось вакцин бракує. А потім, коли зібралося понад 100 людей – лишилося 32 дози, потім 17, потім 12. Ми не звинувачуємо медиків – ми хочемо, аби їм забезпечили кращі умови й щось зробили з нами, бо ми не вакциновані та утворився натовп», – ділиться Лілія Головацька.

29 жовтня тут працювали дві бригади. Одна з них – від самого ранку. Всю вакцину – близько 370 доз – використали, а ще партії не привезли.

Через напружену ситуацію на місці події працювала поліція. У комунальному підприємстві «Центр первинної медичної та консультативно-діагностичної допомоги» інцидент прокоментували наступним повідомленням:

«Попри те що Центр вакцинації працює до 20:00 згідно з графіком, охочі вакцинуватись заблокували медиків із погрозами не випустити, поки не провакцинують усіх до останнього відвідувача. Після численних перемовин із бажанням залагодити конфлікт, завдяки втручанню працівників Національної поліції, ситуацію вичерпано, медики допрацювали свою зміну», – йдеться в повідомленні.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий