В «Мегамаркеті» охоронці напали на покупців, які знайшли прострочку. Скандальне відео

В «Мегамаркеті» охоронці напали на покупців, які знайшли прострочку. Скандальне відео

У супермаркеті «Мегамаркет» недалеко від м. Олімпійська в Києві експерт в сфері захисту прав споживачів Максим Несміянов виявив прострочене масло, торти. Порушення експерт разом зі своїм колегою знімав на камеру мобільного телефону. Однак незабаром до молодиків підійшли охоронці і продавці, які не давали пересуватися по магазину, а потім застосовуючи фізичну силу припинили зйомку.




Ролик з перевіркою супермаркету опублікованона сторінці Несміянова в YouTube (щоб подивитися відео, доскролльте новину до кінця). Так, першу прострочку виявили в кондитерському відділі. Спочатку продавець дала покупцю торт. Але коли почула, що він прострочений, спробувала вихопити його з рук покупця, а потім покликала «Іванівну». За словами Несміянова, таких тортів в холодильнику – близько шести.


Охоронець напав на покупця
У молочному відділі Несміянов знайшов близько 40 прострочених пачок вершкового масла. Всі вони перебували в температурному режимі, який значно скорочує термін його зберігання. Охоронці супермаркету почали штовхати двох покупців, закривати камеру рукою. Крім того, вони стверджували, що в магазині нібито заборонено проводити зйомку. При цьому згідно закону заборонити знімати себе і товар ніхто не має права. Більш того, в супермаркеті ведуть відеозйомку. Як супермаркет, так і продавець має право проводити відеозйомку в публічних місцях.
 
В "Мегамаркеті" продавали прострочені торти

«Знімати ви не можете! Знімати ви не можете», – стверджував співробітник охорони супермаркету.



«Приберіть камеру свою, ви не маєте право мене знімати. Ви порушуєте моє право! Ви хто взагалі такий? Ви покупець?» – заявили співробітники магазина. Потім вони забрали візок з простроченою продукцією.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий