В Росії вже прямо говорять про плани Кремля щодо Донбасу (ВІДЕО)

В Росії вже прямо говорять про плани Кремля щодо Донбасу (ВІДЕО)

Російська Федерація ще до того, як буде визнано самопроголошені «ДНР» та «ЛНР» надасть терористам на Донбасі військово-технічну допомогу. Про це заявив в ефірі телеканалу «Россия 1» депутат Державної думи Росії Ніконов В’ячеслав, інформує replyua.net.




За його словами, визнання «документів», які були видані на території окупованого Донбасу – це не останній крок з боку Кремля. «Російська Федерація може без зайвої конспірації надати військову допомогу. І вона зробить це у тих масштабах, які будуть необхідні для збереження суверенітету молодих республік. Я зараз говорю і про ті системи захисту, яких у ополченців немає, оскільки там російських військовослужбовців ніколи не було. А ще українські ЗМІ можуть накаркати, і там дійсно з’являть російські добровольчі загони, при чому у таких кількостях, що нікому і не снилося. Це будуть більш серйозніші добровольці, ніж ті, які там є на сьогоднішній день», — сказав депутат.


Як повідомлялося раніше, Російська Федерація не відкидає можливості надання зброї терористам ОРДЛО ще до того, як українська сторона прийме закони про особливий статус цих територій. Як відомо, на окупованих територіях Донецької та Луганської областей на сьогоднішній день знаходиться більш ніж 5 тисяч російських кадрових військовослужбовців.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий