Ватажок «ЛНР» приступив до роботи, — російські ЗМІ

Ватажок «ЛНР» приступив до роботи, — російські ЗМІ
В РФ поширюють інформацію, що в молодій республіці все спокійно і «влада» працює в звичному режимі — на благо улюблених луганчан.
За інформацією російських ЗМІ, ватажок терористичного угруповання «ЛНР» Ігор Плотницький сьогодні вперше після підриву автомобіля приступив до виконання своїх обов’язків і виступив на апаратній нараді, передають Патріоти України з посиланням на РІА Новини.




Він подякував «небайдужим» громадянам республіки за підтримку і сказав, що «зворушений їхньою увагою до глибини душі». Разом з тим, ватажок банди зазначив, що підтримка громадян говорить про те, що «ЛНР» вибрала правильний курс розвитку, а тими, хто розпускає чутки про важкий стан Плотницького, займуться відповідні силові структури. «Прошу прокуратуру і МГБ провести перевірку, чому так було … Ми з міністрами працювали. Рада міністрів працювала, доручення виконувалися, завдання ставилися», — сказав Плотницький.


Нагадаємо, 6 серпня невідомі підірвали вибуховий пристрій, закріплений на придорожньому стовпі в момент, коли біля нього проїжджав автомобіль Плотницького. Далі з’явилася інформація про те, що Плотницького на машині швидкої допомоги ескортом з броньованими автомобілями вивезли через Ізварине в Ростов-на-Дону. Через три дні, 9 серпня, в «ЛНР» повідомили, що ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький вийшов на роботу і проводить наради в звичному режимі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий