Вахтанг Кікабідзе вже приїхав у Вінницю! 1 жовтня артист-легенда співатиме для вінничан у театрі

 Вінниця зустріла легендарного артиста хлібом-сіллю. Як тільки Вахтанг Кікабідзе ступив на вінницьку землю, розкішний коровай співакові піднесли дітки в українських національних костюмах.




Сьогодні Вахтанг Костянтинович буде знайомитися з нашим містом та набиратиметься сил перед концертом, який пройде у чевер, 1 жовтня, о 19.00 у театрі імені Садовського.Винница.info: Вахтанг Кікабідзе вже приїхав у Вінницю! 1 жовтня артист-легенда співатиме для вінничан у театрі


Незабутні концерти Вахтанга Кікабідзе вже відгриміли в Запоріжжі, Дніпропетровську, Одесі, Миколаєві та Чернівцях. А після Вінниці концерти ще пройдуть у Полтаві та Києві.

— Українці настільки люблять і шанують Вахтанга Кікабідзе, що всі концерти проходять із абсолютними аншлагами. І у нашій Вінниці також буде аншлаг! — повідомляє прес-служба компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ», що організовує вінницький концерт співака. — Залишилося буквально кілька квиточків, а дзвінків на нашу службу безкоштовної доставки напередодні концерту надходить ще більше, ніж було протягом всього часу продажу квитків. Тож усім, хто ще не встиг купити квиточок, радимо дуже і дуже поспішати, аби на власні очі побачити живу легенду і стати частинкою найбільш довгоочікуваного концерту, який однозначно увійде в історію Вінниці.



Вінничани у четвер будуть насолоджуватися святковою концертною програмою «Мої роки — моє багатство», що була створена спеціально до 75-річчя артиста. Разом зі своїми неперевершеними музикантами Вахтанг Кікабідзе заспіває для вінничан всі свої найкращі пісні: «Читогврито», «Мои года – мое богатство», «Проводы любви», «Я жизнь не тороплю», «Вот и весь разговор», «Песня о Тбилиси», а також порадує абсолютно новими, які тепер пише сам.

— Нові пісні я сам собі пишу, — зізнається у своїх інтерв’ю Вахтанг Кікабідзе. — Раніше композитори і поети, з якими я співпрацював, були живі, та зараз вже багатьох немає. Серед молодих я не можу знайти такого поета, якому було б цікаво писати те, що мені цікаво співати. Тому я сказав дружині: «Я ніколи нічого не писав, але спробую…» Взяв дві пляшки горілки, закрився у кімнаті, а до ранку відразу п’ять пісень написав. Всі дуже популярні.

Інакше й бути не може! Адже Вахтанг Кікабідзе — той унікальний артист, який співає душею.

Завжди щирий, сміливий та мудрий — у своєму відеозапрошенні, яке записав напередодні старту нового туру, Вахтанг Кікабідзе зізнався, що рахував дні, коли приїде в улюблену Україну.

Не пропустіть концерт легендарного артиста 1 жовтня о 19.00 у театрі імені Садовського! Вінничан чекає тільки живий звук, тільки легендарні пісні і незабутня атмосфера, де панує драйв і колорит Грузії!

Запитуйте квитки на концерт ВахтангаКікабідзе у касі театру та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

 

vinnitsa.info

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий