Вчені визначили середню тривалість сексу

Вчені Квінслендського університету провели нове дослідження з метою обчислити, скільки в середньому триває статевий акт.

В результаті австралійським психологам вдалося з’ясувати, що в середньому секс у пар з різних країн світу займає близько 5,4 хвилин, пише Daily Mail. Крім того, медики встановили, що тривалість статевого акту не залежить від використання презерватива, а ось вік партнерів позначається на тривалості сексу — чим старші партнери, тим коротше статевий акт.




У дослідженні брали участь 500 пар з різних країн світу, які протягом чотирьох тижнів рахували час статевого акту – від проникнення до еякуляції. Результати варіювалися від 33 секунд до 44 хвилин, проте після аналізу даних медики встановили, що в середньому «сеанс кохання», а саме статевий акт у всьому світі триває 5,4 хвилини.


Згідно з результатами дослідження, національна приналежність пар практично не позначається на тривалості статевого акту. У таких країнах, як Іспанія, Нідерланди та США тривалість сексу приблизно однакова, а в Туреччині інтимне спілкування триває трохи менше — у середньому 3,7 хвилин.

Источник: НВ



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий