Вчора у Вінниці Ольга Фреймут перевіряла трамваї (відео)

30 вересня у Вінниці Ольга Фреймут влаштувала перевірку вінницьким трамваям. Знімальна група «Інспектора» увечері зайшла до вагону на зупинці 40-річчя Перемоги. Ведуча перевдяглася у кондуктора та почала продавати квитки, але «фальшивку» швидко викрили після чого й почалася перевірка.

— Відразу Фреймут переодягнулася в кондуктора та почала продавати квитки. Потім наш кондуктор до неї підійшов та запитав, що вона тут робить. Ольга відповіла, що обілечує вагон. Чоловік зазначив, що кондуктор, який має право продавати квитки, у цьому вагоні лише один і це він. Після цього ведуча пішли по салону та почали перевіряти Wi-Fi, шукати вогнегасник, — розповіла редакції Vinbazar.com Надія Мазур водій трамваю, який потрапив під перевірку. —  Перевірку почалася без попередження. Протирали платочком поручні, вимірювали ступінь забрудженості якимось приладом. Він показав 0.1 при допустимій нормі в 0.5. Перевіряли стан трамваю, як він гальмує, чи працює дальнє-ближнє світло фарів, перевіряли екіпіровку трамвая — це вогнегасник, аптечку, чи є захисні рукавиці. Приїхала на кінцеву, де очікував наш начальник, вони йому повідомили.




Результатом ревізії Фреймут залишилася задоволена. Вона визнала, що вінницькі трамваї найкращі в Україні та вручила відзнаку заступнику директора «Вінницької транспортної компанії» Миколі Заверюсі. Омріяна табличка сьогоні уже висить у кабінеті гендиректора компані Миколи Форманюк серед інших нагород. Керівник розповів, що випише премію робітникам, які пройшли перевірку «Інспектора Фреймут».


— Відразу і переляк був, і захват, особливо коли нам сказали, що ми пройшли, що ми кращі. Фреймут наголошувала, що вінницькі швейцарські вагони старенькі, але доглянуті, за ними дивляться, і що вони у хорошому стані, — говорить Ніна Іванівна.

Попередньо програму із перевіркою вінницьких трамваїв варто чекати в ефірі після 19 жовтня.



 

vinbazar

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий