Вибух у Херсонському готелі: вбито екс-нардепа, який зрадив Україну (фото, відео)

Вибух у Херсонському готелі: вбито екс-нардепа, який зрадив Україну (фото, відео)

Колаборант розділив долю інших любителів росії, які раніше злетіли у повітря




Внаслідок вибуху в Херсоні загинув екс-нардеп-зрадник Олексій Журавко, який був у розшуку. Детонація сталася в готелі, де селилися колаборанти, окупанти та представники пропагандистських ЗМІ з росії.


Вони вже заявили про смерть Журавка, посилаючись на дані екстрених служб. Вибух, причиною якого називають «удар» українських військових, стався в готелі «Плей» близько 5:30 ранку. Повідомляється, що, окрім Журавка, може бути ще одна жертва.

Колишній нардеп був у Верховній Раді представником Партії регіонів два скликання парламенту. У росію втік у 2015 році. Після російського вторгнення та окупації Херсона заявився на батьківщину і почав розповідати, що чекав на це вісім років, активно співпрацював з окупантами.



Журавка вбито у Херсоні
Журавко був людиною з вродженою інвалідністю
Журавко вибух у Херсоні
Журавко заявив про вдячність росіянам

Повідомляється, що лише напередодні він взяв участь у російському фарсі на окупованих територіях – псевдореферендумі в Херсонській області.

Журавко у Херсонській області
Голосування стало для нього останнімНа рахунку Журавка підозра у діях на шкоду суверенітету та територіальній цілісності України, публічні заклики до агресивної війни, виготовлення та розповсюдження матеріалів із виправданням російської агресії. СБУ оголосила Журавку заочну підозру у діях, спрямованих на повалення конституційного ладу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий