Відповідною інформацією поділилися місцеві кореспонденти. Вони близько 19:11 розповіли, що у місті пролунали потужні вибухи.

У Севастополі було гучно

І поки журналісти розповідають про вибухи, у місцевих телеграм-каналах бідкаються. Там мешканці спочатку не могли зрозуміти, що ж це за звуки такі. Бо вже звикли до байок про «роботу ППО», а їх ніхто не озвучував.



Причому повідомляли на каналах, що гучних вибухів було щонайменше три, після чого було ще три. Тоді вже висловили припущення, що може працювати оця сама ППО дірява.

І вже згодом так званий губернатор спробував заспокоїти переляканих мешканців півострова. Мовляв, на Північному молі, на Південному і в Козачій бухті флот буцімто проводить тренування протипідводно-диверсійного забезпечення (ППДЗ). Під час них виконується так звана практична стрільба. І що, мовляв, у місті усе спокійно.

Усе в найкращих традиціях. Мешканців не попереджають про так звані «навчання», а потім заспокоюють, що їм нібито нічого не загрожує.

«Бавовна» в Криму приносить плоди

Як зазначила речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк, останніми днями у Криму все частіше лунає потужна «бавовна». І це не на жарт лякає російських окупантів.

Їм набагато тривожніше, ніж просто «трєвожно». Вони справді збирають свої «тривожні валізи». Навіть у тимчасово окупованому Бердянську спостерігається згортання речей, документів – передвісники великого руху «за поребрик»,
– підкреслила Наталія Гуменюк.

Вона також зазначила, що представники так званої окупаційної «влади» відправляють своїх рідних якомога далі. Крім того, намагаються вивезти також документи та цінності.

«Зважаючи на завантаженість транспортно-логістичних шляхів – до багатьох уже приходить розуміння (що відбуватиметься далі – 24 Канал)», – зазначила Гуменюк.

Причому першими збираються ті, хто більш-менш тверезо оцінює ситуацію. Після них рухатися починають дрібні колаборанти. А вже після них – всі ті, хто «понаєхал» і подумав, що Крим з ними назавжди. Дзуськи!