Відома модель продала душу дияволу: у свої 60 виглядає на 30

Відома модель продала душу дияволу: у свої 60 виглядає на 30
Секрети молодості Крісті Брінклі
Схоже, американська модель і актриса Крісті Брінклі продала душу дияволу. Тому що  як інакше можна  в 61 рік виглядати на 45 і не мати при цьому явних слідів пластичної хірургії?




Якщо подивитись фотографії моделі з юності до наших днів, то видно, що  риси обличчя у Крісті Брінклі залишилися незмінними.  Очі, брови, вилиці, губи, овал обличчя — ніяких змін.




Сама модель заперечує втручання пластичних хірургів в свою зовнішність: «Я ніколи не робила пластичних операцій, але існує багато не інвазивних процедур, які допомагають зменшити провисання тканин і кількість зморшок, а також прибрати пігментацію. Я відвідую свого дерматолога приблизно раз на місяць, роблю комплекс процедур догляду за обличчям. Я люблю сучасні технології!»

Крісті не виключає пластику в майбутньому: «У 40 років я стверджувала, що ніколи не буду оперуватися. Зараз, в 60, я кажу: «Ніколи не говори «ніколи».

Давайте спробуємо розібратися, що дозволяє Крісті Брінклі виглядати такою молодою.

1. Волосся — довге, густе і блискуче.
Вважається, що з віком жінкам краще відмовитися від довгого волосся на користь коротких стрижок. 
Адже старіють не тільки обличчя з тілом, також змінюється і структура волосся. Волосся в такому віці рідшає, січеться, тьмяніє, тому краще зробити стрижку.
Але Брінклі вдалося зберегти молодий вигляд волосся. Це догляд, генетика чи використання накладок — невідомо. Головне, її волосся, як і раніше густе, гладеньке.

 2. Зуби.
Чи робила Крісті Брінклі реставрацію зубів? Однозначно. Але вона не повторила помилку багатьох зірок Голлівуду. Передні зуби у неї трохи довшим за інші, клики гострі — все, як у юних дів. Якщо ж зробити зуби однієї довжини, це неодмінно додасть віку — вони будуть асоціюватися з зубами, які вже встигли сточитися.

 3. Відсутність занадто явних ознак ін’єкцій ботулотоксину.
Звичайно, вона робить ін’єкції, але акуратно, частково зберігаючи міміку. Тому у неї відсутні дзеркальний лоб і неживі очі, які досить часто зустрічаються у вікових зірок.

4. Рівний колір обличчя.
Гіперпігментація пов’язана з надмірним захопленням сонцем, вагітністю, захворюваннями і, само собою, віком. У Крісті ж ідеальний колір обличчя. І в цьому їй допомогло не тільки постійне використання сонцезахисного крему, а й відвідування дерматолога.

 5. Щира усмішка.
Усмішка Крісті Брінклі не просто викликає прихильність до себе, але також виконує дуже важливу омолоджуючу функцію — підтягує овал обличчя, наповнює вилиці, прибирає носогубні складки. Фотографій Крісті без усмішки майже немає, тому що усмішка — один з основних секретів її молодості.


 6. Спорт, спорт, спорт!

Крісті Брінклі дуже стежить за фігурою. Вона займається щодня: біг, йога, силові вправи. В результаті — відсутність скутості в рухах і проблем з поставою.

7. Дієта.
Завдяки тому, що Крісті — вегетаріанка з 13 років, у неї немає проблем не тільки зі здоров’ям, а й із зайвою вагою. А стабільна вагу протягом життя  — досить істотний плюс в боротьбі за якість шкіри на обличчі і тілі.

8. Крісті Брінклі намагається одягатися стильно. Але не перегинає палицю з шиком і коштовностями. В той же час Крісті не намагається скинути вік за рахунок наслідування молодих сексуальним дів, як, наприклад, Мадонна. Ніякого загравання в дусі «я ще ого-го». І при цьому ніякої скромності літньої жінки, яка знає, що спідниця вище колін в 61 рік — це неприпустимо. Коліна бувають різними і невелика складка над ними може намітитися вже в 30+.

Результат пошуку зображень за запитом "Christie Brinkley"

9. Молодість в міміці і рухах. Те, що не підробиш та не купиш ні за які гроші – «молодість в душі». Крісті і не приховує цього головного секрету: «Не можна міркувати про секрети краси і не сказати, що один з найважливіших — турбота про навколишній світ. Навіть коли я буду зі зморшками і сивим волоссям, люди скажуть: «Є в ній щось юне». Я не вірю, що вік може характеризувати мене. Я вважаю, що підхід до життя грає величезну роль в тому, як ви себе відчуваєте».

https://its-possible.ru/stars/brinkley/21christie-brinkley_poses.jpg

https://its-possible.ru/stars/brinkley/20christie-brinkley_mimics1.jpg

Таким чином, молодість в 61 рік — це вдале поєднання генетики, здорової психіки, турботи про себе і … поміркованості. Які б процедури Крісті не робила, вона явно не перегинає палицю.

Результат пошуку зображень за запитом "christie brinkley sports illustrated with daughters"

Результат пошуку зображень за запитом "christie brinkley sports illustrated"

 znaj.ua 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий