Відома ведуча гнівно висловилася після рейду ТЦК на концерті “Океану Ельзи”

Відома ведуча гнівно висловилася після рейду ТЦК на концерті “Океану Ельзи”

Телеведуча та громадська діячка Яніна Соколова різко відреагувала на нещодавні події з рейдом ТЦК на концерті гурту “Океан Ельзи” в Києві. Активістка обурилася реакцією людей на ситуацію.




Своєю думкою Соколова поділилася в Facebook.


Соколова різко відповіла людям, яких обурив рейд ТЦК в Києві

Телеведуча заявила, що їй гидко дивитися на те, як деякі українські чоловіки намагаються сховатися від мобілізації.

“Зараз вирву від споглядання криків маминих черешень, які не оновили дані у ТЦК і прийшли на концерт. Ще і “ОЕ”. Шановні громадяни чоловічої статі воюючої країни. У вас було достатньо часу, аби вирішити свої питання з ТЦК. А тепер Ви кричите: ганьба поліції? Не ганьбіться самі. Покоління тих, кому болить — не сцить і не ховається від ТЦК з наміром уникнути мобілізації. П*здуйте на шоу Потапа в Іспанію”, — написала Яніна.



Яніна Соколова відреагувала на рейд ТЦК в Києві
Яніна Соколова відреагувала на рейд ТЦК в Києві. Фото: скриншот

Окрім того, ведуча в різкій формі висловилася про те, що саме на концерті “Океан Ельзи” стався подібний інцидент. В той час, як концерти студії “Квартал 95” напередодні пройшли без проблем.

“Але питання все ж стоїть: чому 5 жовтня під час концерту “Вечірнього”, чи який він там зараз, “Єдиний квартал”, представників ТЦК біля входу не було. Там би врожай, думаю, був би кращий”, — висловилася Соколова.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий