Відомий український боксер втратив всі свої пояси

Відомий український боксер втратив всі свої пояси

Український боксер програв за очками Теренсу Кроуфорд




У Лас-Вегасі відбувся об’єднавчий поєдинок в першій напівсередній вазі. На ринг вийшли чемпіон WBC українець Віктор Постол і чемпіон WBO американець Теренс Кроуфорд.У незалежному рейтингу діючих боксерів напівсередньої ваги 28-річний Кроуфорд посідає перше місце, 32-річний Постол – друге. До цього обидва бійця провели на професійному рингу по 28 поєдинків і жодного разу не програли.


Букмекери вважали фаворитом американського боксера: коефіцієнт на перемогу Кроуфорда був всього 1.28, на перемогу Постола 3.90.

Проте, тренер українського боксера Фредді Роуч був впевнений у своєму підопічному. Він поставив на перемогу Постола нокаутом 100 доларів.



Бій почався з розвідки. Ніхто не поспішав лізти вперед. Кожен з боксерів намагався намацати слабкі місця суперника. Постол більше тримав центр рингу, Кроуфорд намагався бити з дистанції. У третьому раунді Теренс отримав попередження за удар по потилиці.Потім був хороший розмін.

Але все кардинально змінилося в п’ятому раунді. Уже на першій секунді Кроуфорд боковим ударом змусив Віктора опуститися на коліно. Рефері відрахував нокдаун. Американець продовжував домінувати і незабаром Постол ще раз побував у нокдауні.

Цей раунд став переломним у поєдинку. Він додав упевненості Кроуфорду. Той тепер агресивніше атакував, частіше влучав, кривлявся і показував язика, намагаючись вибити з рівноваги суперника. Постол не знав, як діяти в такій ситуації. Його спроби атакувати розбивалися об потужні удари Теренса. У 11-му раунді українець заїхав по потилиці противнику за що рефері зняв очко.

В останньому раунді Постол вирішив піти ва-банк. Після серій ударів він здорово потрапив, проте добити Теренса не вдалося. Кроуфорд швидко зорієнтувався і став просто тікати від ударів, показуючи язика.

Рішення рефері: 118-107, 118-107, 117-108 на користь Теренса Кроуфорда, який тепер чемпіон світу за версіями WBC і WBO.

Источник: «Сегодня«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий