Відомий волонтер прогнозує другий Майдан

Відомий волонтер прогнозує другий Майдан

Український військовий журналіст Мирослав Гай поділився своєю радістю стосовно безвізу та зробив деякі прогнози на майбутнє.




За словами журналіста, коли в Україні спаде  ажіотаж стосовно безвізового режиму, громадяни переключаться на більш важливі проблеми, що може призвести до нового Майдану.


«Україну чекає новий Майдан, який не дивлячись на всі посилення Нацгвардії пройде більш мирно, ніж останній. Коли? Орієнтуйтеся на Майдани всіх останніх років. Проміжок 4-5 років. Значить у нас є 2 роки», — передає слова Гая «Обозреватель».

«І тут я буду захищати Порошенка. Який хоч і олігарх і там всякий поганий, але він видно сам не розуміє, який ящик Пандори він відкрив для старої влади. У всякому разі, зметуть його або він піде на заслужену пенсію, він вже увійшов в історію. Петро Перший прорубав вікно в Європу, але при цьому закрив Двері», говорить Гай.



Як підкреслив журналіст, він пишається тим, що українська влада зробила все, щоб ми отримали безвіз.

«І так, Безвіз це заслуга Майдану. Безвіз це заслуга добровольчих батальйонів, ВСУ, Національної Гвардії, які б’ються на Сході країни, СБУ, які запобігли безліч терактів, Дипломатів, що згорали на цьому проекті, Інфовойск, які працювали на імідж країни, Спортсменів, що перемагали на змаганнях, Артистів, що підривали чарти в Європі і т.д.». Ну і Президента. Поганий, хороший, а в історію увійшов. І при всій хулі — залишиться хорошим. Вірніше, має всі шанси, якщо мирно передасть владу. На виборах.» — підсумував журналіст.

Також Гай зробив невеликий прогноз щодо інших країн. Наприклад, за його словами Росію чекають жорсткі санкції та голодні повстання, а президента США Дональда Трампа — імпічмент.

«Знай.ua«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий