Відповідь Семенченка прем’єру Гройсману на гучні звинувачення шокували своєю сміливістю!

Відповідь Семенченка прем’єру Гройсману на гучні звинувачення шокували своєю сміливістю!

Прем’єр міністр України Володимир Гройсман повинен перестати брехати, так вважає народний депутат України Семен Семенченко відповідаючи в коментарі InfoResist на звинувачення прем’єра про координацію блокади з Росією.




“Я рекомендую пану Гройсману уважно дивитися на одвірки, коли він входить в зал Верховної Ради. Від тотальної брехні його ніс вже виріс, як у Буратіно можна зачепитися. Я вважаю, що це брехня. Нагадую, що на протязі двох місяців Штаб блокади і народні депутати вимагають від Гройсмана заборонити ввезення російського вугілля з Росії.


Уже лежить давно проект постанови, яку запропонував прийняти Ігор Насалик. Останній раз Соболєв, в п’ятницю на “годину питань до уряду” ставив це питання. Гройсман із себе робить дурня, стверджуючи, що державні структури там не закуповують (вугілля в РФ, – ред.) Не бачачи мільярдних закупівель Ахметова. Так хто ж з нас координує свою роботу з росіянами?”, – сказав він.

Семенченко закликав Гройсмана припинити закупівлі вугля у країни агресора.



“Гройсман повинен перестати брехати і почати виконувати свої обов’язки. А в його обов’язки входить заборона на ввезення російського вугілля та закупівля у тих, з ким Україна не воює. А в ПАР він навіть дешевше”, – додав нардеп.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий