Війська РФ вдарили ракетами по Києву: всі деталі й фото

Війська РФ вдарили ракетами по Києву: всі деталі й фото

Вранці неділі, 5 червня, російські війська вдарили ракетами по Києву та області – в регіоні пролунала серія гучних вибухів, а небо огорнуло димом. Атаки припали на об’єкти інфраструктури, є постраждалий.




Попередньо, кілька ворожих ракет збила протиповітряна оборона. Про це повідомляють кореспонденти OBOZREVATEL, інформацію про «прильоти» підтвердила місцева влада (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).


Зауважимо, що під час атаки майже по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. Близько 06:00 мешканці різних районів Києва почули серію вибухів.

Небо Києва під час ракетної атаки РФ

«Збито кілька ракет. Залишайтеся в укриттях!» – писали в соцмережах.



Це згодом підтвердила Київська обласна військова адміністрація, уточнивши, що одну ворожу ракету силами ППО знешкоджено над Обухівським районом. Попередньо, жертв і руйнувань немає.

Кадри з Києва після вибухів

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про кілька вибухів у Дарницькому та Дніпровському районах. Удар припав на об’єкти інфраструктури. Чиновник зазначив, що служби працюють на місцях.

Згодом він уточнив, що жертв внаслідок російських ракетних ударів у столиці немає. Разом із тим одного постраждалого госпіталізували.

Також під обстріл окупантів потрапила територія в безпосередній близькості до Броварської громади Київщини, повідомив у Telegram мер Броварів Ігор Сапожко.

«Станом на 06:45 інформації щодо руйнувань немає. Закликаємо зберігати спокій та залишатися в безпечних місцях», – написав він.

У Києві 5 червня пролунали вибухи

У зведенні Генштабу ЗСУ на ранок 5 червня наголосили, що країна-агресор РФ продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури України. Зокрема, в Києві.

За словами члена наглядової ради «Укрзалізниці» Сергія Лещенка, удари РФ наносилися по об’єктах української залізниці.

Пресслужба «Енергоатому» інформує, що близько о 05:30 ранку російська крилата ракета пролетіла критично низько над Південноукраїнською АЕС.

Командування Повітряних сил ЗСУ зазначило, що по Києву окупанти випустили ракети із стратегічних бомбардувальників Ту-95, удари завдавалися з акваторії Каспійського моря. Зенітні ракетні війська повітряного командування «Центр» знищили одну крилату ракету.

Ракетного удару по Києву РФ завдала з акваторії Каспійського моря
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий