Вінничанка Анастасія Дідух отримала отримала титул “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти країну в Грецію

Вінничанка Анастасія Дідух отримала отримала титул “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти країну в Грецію

25 серпня у Києві відбувся XVIII Національний дитячий фестиваль моди та таланту “Міні-міс Україна 2016”. В честь 25 річниці Незалежності України 32 учасниці фестивалю продемонстрували багату культурну спадщину своїх регіонів в національних арт-костюмах «Мальовнича Україна».




Наші вінницькі маленькі красуні, вихованки школи “Princess”, також приїхали з перемогами. Наприклад, переможниця конкурсу “Міні-міс Вінниця” Анастасія Дідух отримала титул “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти нашу країну в Грецію на конкурс “Little miss world” , а Слівінська Аліна отримала титул «Міні міс Україна Найкраща танцівниця»!.


Переможниця конкурсу “Міні-міс Вінниця” Анастасія Дідух отримала титул “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти нашу країну в Грецію на конкурс “Little miss world”.



Анастасія справжній марафонець та боєць, адже на підготовку до конкурсу вона мала лише два місяці. Тренування по 3-5 годин в день дали свій результат. Не дарма дівчинка за цей період отримала ще й червоний пояс по тхеквондо.

Мама дівчинки Олена розповідає, що все вдалось саме завдяки витримці Анастасії та великій команді помічників, які займались підготовкою до конкурсу. Танець в поєднанні з повітряною гімнастикою для маленької красуні ставили суперфіналісти “Танцюють всі -8” Яна Абраїмова та Андрій Глушик. Для цього на вихідні Анастасії доводилось їздити до Києва. Прекрасну сукню для найвідповідальнішого моменту — нагородження пошив вінницький дизайнер Олександр Очеретний, а неймовірно унікальний та автентичний український костюм спеціально для Анастасії розробила львівська майстриня Любаша Килешко. Повсякденний одяг та футболку з логотипом міста індивідуально розробили вінницькі дизайнери. Звичайно, великий вклад у те, щоб маленька принцеса виглядала впевнено, вміло дефілювала по подіумі та зуміла розкрити всі свої таланти і харизму доклали викладачі школи “Princess”.

Найбільше Анастасії сподобався вихід в народних костюмах. Ми ризикнули одягнути нетипові для дівчинки шаровари та розповіли прекрасний вірш про рідне місто від тітки Світлани, — ділиться враженнями від конкурсу мама переможниці Олена.

Аліна Слівінська навчається в модельному агентстві “Princess” вже 2 роки. В минулому році брала участь в конкурсі краси та талантів «Міні міс Вінниця», де отримала номінацію «Міні модель Вінниця 2015» у своїй віковій категорії! “Міні-міс Україна 2016”для неї перший Всеукраїнський конкурс, де вона вдало продемонструвала свій талант — східний танець та отримала номінацію «Міні міс Україна Найкраща танцівниця»!

Ці перемоги вкотре доводять, що наші дівчатка красиві, талановиті та харизматичні. Саме за такими майбутнє міста та країни!

«Моя Вінниця»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий