Вінниччина на 100% готова до нового опалювального сезону

У Вінницькій області завершили виконання основних організаційно-технічних заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років. Споживачі з індивідуальними системами теплозабезпечення з 1 жовтня уже розпочали опалювальний сезон, у інших споживачів опалювальний сезон розпочнеться після прийняття відповідних рішень на підставі діючих температурних режимів.




Про це інформує Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації.


Загалом у регіоні уже заповнені системи теплопостачання, які знаходяться під тиском. До того ж, комісії підприємств уже провели обстеження підпорядкованих об’єктів, а також підписали відповідні акти та паспорти готовності.

Районні державні адміністрації та органами місцевого самоврядування розпочали приймати відповідні розпорядчі документи про початок опалювального сезону на підпорядкованій їм території.



Для споживачів з централізованими та децентралізованими джерелами теплопостачання опалювальний сезон розпочнеться після прийняття відповідних рішень на підставі діючих температурних режимів — при дотриманні середньодобової температури повітря +8С протягом 3-ох діб.

vn.20minut

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий