Вінницька Roshen продала акцій майже на 55 мільйонів доларів

ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика», що входить в корпорацію Roshen залучило 1,4 млрд грн (54,967 млн) за підсумками закритого розміщення акцій загальною номінальною вартістю 14 млн грн.




Відповідний звіт про розміщення був зареєстрований членами Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) під час чергового засідання 14 квітня 2016 року, передає «Інтерфакс-Україна«.


Як повідомило джерело в НКЦПФР, цінні папери були випущені наприкінці жовтня 2015 року. Емітент розмістив 56 млн акцій номіналом 0,25 грн. Ціна продажу однієї акції становила 25 грн.

Корпорація «Рошен», один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає Київську, Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) і дві Вінницькі кондитерські фабрики, ПАТ «Вінницький молочний завод «Рошен», Літинський племзавод (обидва — Вінницька обл.), а також Липецьку фабрику «Рошен» (РФ), Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).



Крім того, у вересні 2015 року Roshen заявила про намір оформити право оренди на землю під будівництво нової бісквітної фабрики в Борисполі (Київська обл.).

Власниками «Рошен» виступає Петро Порошенко, який на час свого президентства передав свої 85% в «сліпий» траст Rothschild Trust, Москалевський — 13%, а також чотири менеджера корпорації, яким належить по 0,5%.

Источник: epravda

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

11 комментариев к “Вінницька Roshen продала акцій майже на 55 мільйонів доларів

  1. writing dissertation proposal
    [url=»https://customdissertationwritinghelp.com»]dissertation examples[/url]
    dissertation writing service

  2. dissertation crossword clue
    [url=»https://dissertationhelperhub.com»]professional dissertation help[/url]
    professional dissertation help

  3. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post
    was good. I do not know who you are but definitely
    you are going to a famous blogger if you aren’t already ;) Cheers!

Добавить комментарий